Geld verdienen met online enquêtes

Wist je dat je heel makkelijk geld kunt verdienen met het invullen van online enquêtes? Het is misschien geen vetpot, maar alle kleine beetjes helpen.

Zes jaar geleden toen ik eindelijk was afgestudeerd had ik geen idee wat ik met mijn vrije tijd moest doen. Van elke avond en weekend studeren had ik ineens heel veel vrije tijd. Daarnaast hadden we net een huis gekocht en konden we eigenlijk wel wat extra geld gebruiken. Helaas waren er bij de Hema waar ik toen werkte geen extra uren mogelijk dus moest ik op zoek naar een andere manier van inkomsten. Ik struinde het internet af en kwam toen op het invullen van online enquêtes. Ik begon bij Opinieland en verdiende daar al snel €10,- per week aan cadeaubonnen. Van deze cadeaubonnen konden we weer spullen voor ons nieuwe huis kopen.

Toen onze oudste dochter werd geboren ben ik even gestopt met het invullen van online enquêtes, omdat ik er geen zin meer in had. Maar sinds kort ben ik toch weer begonnen, maar dit keer met Euroclix en Panelwizard. Met Panelwizard heb ik tot nu toe €20,- mee verdiend en met Euroclix tot nu toe €10,-. Ik ben nu een paar maand bezig, maar ik heb er tot nu toe nog niet alles uitgehaald. Zo kan ik bijvoorbeeld iets vaker de enquêtes invullen, want ik ontvang genoeg e-mails. 

Ik ben nu het meeste fan van Euroclix, omdat het invullen van online enquêtes niet de enige manier is om geld te verdienen. Je kunt namelijk ook geld/clix verdienen door op mailtjes te klikken of producten te kopen bij de aangesloten bedrijven. Zo koop ik regelmatig via Euroclix bij Bol.com. 

De eerste €10,- heb ik inmiddels uit laten betalen en binnen drie werkdagen op de rekening ontvangen.

Nog meer online enquêtes waarmee je geld of cadeaubonnen kunt verdienen (hier heb ik zelf nog geen ervaring mee);
Waarde volle mening
Opiniemeters 
GFK panel 
Lifepoints
Toluna

Aanbiedingen bij webshops

Geef een reactie