Onze weg naar een rijker leven

Het was de bedoeling om jullie elke week een kijkje te geven in mijn leven maar ik vergeet elke keer foto’s te maken. Daarom geef ik jullie deze week alleen een kijkje in ons weekend.

Zaterdag
Samen met mijn oudste dochter iets bakken maakt mij echt gelukkig. We proberen dit dan ook elke zaterdag wel te doen, zodat we iets lekkers hebben voor bij de koffie. Daarnaast geniet ik ervan om samen met mijn dochter iets te doen en zij vindt bakken ook heel erg leuk.

Cheesecake

Dit weekend maakten we een lekkere cheesecake. Ik gebruikte hiervoor de roomkaas van de Lidl. Deze is namelijk een stuk goedkoper dan de Monchou pakjes die ik normaal gesproken gebruik. De oven stond in het begin iets te hoog waardoor hij er wat bobbels zijn ontstaan.

Roomkaas

Het grote Sinterklaasboek van Bol.com zat het afgelopen weekend weer in de brievenbus. Zelf keek ik hier vroeger altijd heel erg naar uit en kon ik uren naar al dat speelgoed kijken. Onze oudste dochter is dit weekend ook uren bezig geweest met het uitzoeken van de cadeautjes. Ik denk dat ze inmiddels al het speelgoed heeft aangekruist.

Speelgoedboek

Zondag
We begonnen de ochtend met een lekker stuk cheesecake en een kopje thee/koffie. Daarna gingen we samen met de kinderen naar het bos op zoek naar kastanjes. De meeste kastanjes waren al weg, maar we hebben er gelukkig toch nog een paar kunnen vinden. 

Het bos is op loopafstand van ons huis wat ik echt heerlijk vind. 

Bos

Na onze wandeling maakte ik voor de lunch deze lekkere Kaiserschmarrn. Met een beetje aardbeienjam (wat we standaard in huis hebben) en poedersuiker is dit echt om te smullen! In een ander artikel deel ik het recept.

Kaiserschmarn

Geef een reactie